Wednesday, June 22, 2011

harap mereka ok..dan SAYA juga

assalamualaikum..hai koranggg..
semenjak duamenjak tigamenjak nie..sara rajin plak update blog
walaupun takde orang nak baca..tapi nak update jugak..

korang....koranggg..korangg..
hari nie kan macam2 sara nampak..
tapi ada dua peristiwa nie sara rasa sara boleh ingat smpai bila2..


1st : tadi ade orang nak bunuh diri..
perempuan..tiba2 nmpak dye tengah terkapai2 dlm air uwh
ada laa dua orang mamat yang tolong dye..pastu bwk masuk kereta
taktaulaa abang gurlz tu ke atau BF dye..gurlz tu menangis2 tadi


2nd : teeeeeeettttt....takleh cite laa..
heee :) tapi apepon benda nie wat sara takut..
kesian ada budak kecik tuwh..smpai menangis plus meraung dye takut


sara tak tau ape masalah dorang kan..
yelaa, semua orang ada masalah
hurm cakap pasal masalah..sara rindu sgt kat sorang nie..
we used to be best friends..she called me "her biggest sunshine"
heee..tadi time kat satu kedai nie sara ternampak seseorang yang serupa mcm dye
rindunyaa..tp rasa dye dah tak ingat sara dah..

dulu kalau sara ada probs..dye laa tempat sara tumpahkan air mata..
sekarang orang tu dah takde :(

k laa..bye

thanks for reading

Monday, June 20, 2011

this is sooo not post-worthy

3YearsCampRock . CR never gets old,its an important piece of memory to our childhood.
I watched camp rock because of the  but thanks to them and that movie I met  I'm so thankful!




You don't even know how much i appreciated that Demi played the role Mitchie. thank you disney.
its something u will never understand..do laugh at me..bitches

2008 vs 2010


this song is my life.or what I want my life to be rather..It may be a disney song,but its one of my favourites ever

- june 20 , 2008 -

thanks for reading

Wednesday, June 15, 2011

Lines , Vines and Trying Times

okayyy , banyak sangat benda yg terjadi sejak kebelakangan nie..
boleh tak sara homeschool ? sara taknak jumpa orang dahh .. bolehhh ? 
sara pon tak boleh nak luah perasaan lebih2 .. 
silent readers aka stalkers blog , twitter , fb sara pasang je mata baca apa yang sara tulis
setakat nak baca sara tak kesah .. tapi kalau sampai kacau orang
*%+#%  bodo lahh kauu..


Tumblr_lf0l7ru5w81qdevizo1_500_large


exam ari tu pon semacam je ..
lepas2 accident terus pergi sekolahh..
aihhhhhh , malas nak ingat lagi .


nak pindah segamat boleh ? pffffttttttt


"Lines are something that someone feeds you, whether it's good or bad. Vines are the things that get in the way of the path that you're on, and trying times — well, obviously we're younger guys, but we're aware of what's going on in the world and we're trying to bring some light to it"


k laaa... bye :)


Gh0201tumblr_lc1ax1vq3q1qay0jmo1_500_large01_large

thanks for reading

 
hak milik maisaramajid | blogspot