Thursday, April 14, 2011

bila saya nak men-doodle :P

helloooooo :)
huhu..hari nie penat sangat..grrrrr...
sekolah oh sekolah..nasib baik kau bukan 24 jam

ok2222...
sara nak wat entryy ringkas lagi padat bak iklan milo tuwhh.. :P

tarrraaa.... "AKHIRNYA LIHATLAH DUNIA" haha..
rembat ayat Alfi kejap :)
sara wat doodle !!..hahaah sengal..orang lain ramai dah reti wat


lepas skodeng tutorial2 yg melambak22 tu..
sara try laa wat..ambik kau..wahhh..buruk gila kan..kan..kan?
aduiyyaii

hoho..k laa..bye :)

thanks for reading

Tuesday, April 5, 2011

yayyy..blog bertukar wajah

assalamualaikum..
dalam beberapa hari nie memang semangat nak update blog..
tapi nota banyak tak siap lagi.. adeii...nie dah siap dah
boleh update blog sekejap..heheh

at last dapat jugak tukar template and background blog nie..
tapi sara sebenarnya lagi minat warna gelap yg dulu tu..tak silau nak tengok
tapi sebab dah lame sangat tak tukar..plus dah boring dah tengok
benda yang sama aje..
sara pon godek2 tutorial sana sini :)

hee..sara suke edit pic nie :) cute | ori here

n jadilah blog yg simple..haha..sara tak suke cute2 sgt..simple je sudaa
yayyyyy! blog saya dah tak gelap.. :P
tak siap sepenuhnya lagi..tapi sara dah malas dah nak betulkan..
lain kali je laa.. :) 

oh..oh..
exam aritu dapat 1B ..jeng..jeng..jenggg :P


haa..lagi satu..korang dah tengok tak gmail motion?hee..
kalau belum g kat youtube / google n search bnde tu..haaha..lawak laa :)

pic credit to : weheartit
gif : aku wat sendiri laa


updated : entry lama2 sara malas nak tuka warna tulisan dye balik
since background blog nie skrg warna putih..tak nampak..
kalau sakit hati..tak yah komen teruk2..just tutup blog nie ok :) LOVE YOU LAHH

thanks for reading

 
hak milik maisaramajid | blogspot