Tuesday, April 5, 2011

yayyy..blog bertukar wajah

assalamualaikum..
dalam beberapa hari nie memang semangat nak update blog..
tapi nota banyak tak siap lagi.. adeii...nie dah siap dah
boleh update blog sekejap..heheh

at last dapat jugak tukar template and background blog nie..
tapi sara sebenarnya lagi minat warna gelap yg dulu tu..tak silau nak tengok
tapi sebab dah lame sangat tak tukar..plus dah boring dah tengok
benda yang sama aje..
sara pon godek2 tutorial sana sini :)

hee..sara suke edit pic nie :) cute | ori here

n jadilah blog yg simple..haha..sara tak suke cute2 sgt..simple je sudaa
yayyyyy! blog saya dah tak gelap.. :P
tak siap sepenuhnya lagi..tapi sara dah malas dah nak betulkan..
lain kali je laa.. :) 

oh..oh..
exam aritu dapat 1B ..jeng..jeng..jenggg :P


haa..lagi satu..korang dah tengok tak gmail motion?hee..
kalau belum g kat youtube / google n search bnde tu..haaha..lawak laa :)

pic credit to : weheartit
gif : aku wat sendiri laa


updated : entry lama2 sara malas nak tuka warna tulisan dye balik
since background blog nie skrg warna putih..tak nampak..
kalau sakit hati..tak yah komen teruk2..just tutup blog nie ok :) LOVE YOU LAHH

thanks for reading

6 comments:

NynaMysarah said...

iteww suke layout ini! :D

sunshine^^ said...

like ur layout...
dh mcm tumblr....

combi said...

skrg nie pon da lawa =D

maisara majid said...

@NynaMysarah hehe..yeahh22..twin suke :P

maisara majid said...

@sunshine^^ ngeeee...thanks ! oh22..macam tumblr ke?? haha..

maisara majid said...

@combi :) thankieyyyyouuuuu . sayangggg combi

 
hak milik maisaramajid | blogspot