Friday, June 7, 2013

duaributigabelas

first time nak update blog since last update time 2011
assalamualaikum :) tehheeee

site blogger.com pun dah banyak berubah . rasa pening plak sebab dah lama tak guna . oh uppdate kali nie mungkin pendek je . warm up dulu ... lain kali baru nak update panjang2 .. nak aktif macam dulu balik la , boleh ?

lagi satu , tahun nie banyak benda yang terjadi dan akan terjadi . tapi hari nie nak cakap pasal album Demi Lovato yang tajuknya DEMI . yay !! yay!!! dia dah keluar album baru .. nie gambar album dia which she poses nude but not really nude :P she's sexyyyy what

Large

maisara sukaaaaaa !!! ahaaa over plak . juri termuda dalam sejarah the x factor nie dah released first single dari album tu berbulan yang lalu ... tajuk die Heart Attack . request lagu tu kat radio . tengok video dye ulang2 kali , and BELI ALBUM DEMI taw ! hahaha

track listing
1. "Heart Attack"
2. "Made in the USA"
3. "Without the Love"
4. "Neon Lights"
5. "Two Pieces"
6. "Nightingale"
7. "In Case"
8. "Really Don't Care" (featuring Cher Lloyd)
9. "Fire Starter"
10. "Something That We're Not"
11. "Never Been Hurt"
12. "Shouldn't Come Back"
13. "Warrior"



okay bye .. sampai sini je dulu bye bye byeeee :) :P



thanks for reading

1 comments:

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

 
hak milik maisaramajid | blogspot