Thursday, April 10, 2014

baru dan lama

Assalamualaikum.

Maisara dah lama tak update blog betul-betul. Beberapa entry yang lepas maisara main taip je, asalkan ada post something jadilah. Maisara dah guna blog nie daripada 2010 lagi. Maknanya sejak umur maisara 14. Bila tengok balik entry2 yang lepas, haha rasa macam nak gali lubang lepastu tanam diri sendiri sebab malu.

Bila fikir balik, sebenarnya kita tak perlu rasa malu dengan diri kita sendiri. Betul tak? Apa yang kita buat dan lalui dulu dah jadi sebahagian daripada pengalaman hidup. Nak tak nak kena laa bawak sekali peristiwa yang dah lepas dalam hidup kita. Dah jadi macam bayang2 sampai laa sekarang.


This is truth


Maisara asyik merepek tulis entry panjang2 nie haha akan datang bila maisara tengok balik mungkin maisara akan kerut2 dahi and gelakkan diri sendiri pulak. Tapi sekurang-kurangnya kita boleh flashback and tengok balik apa yang kita tengah pikir waktu tu dulu. Mungkin akan datang maisara dapat tulis sesuatu yang lebih matang berbanding entry2 sekarang yang agak............................. haha (sila isi tempat kosong).

Tahun nie 2014. Maisara takdelaa percaya "nombor-nombor" nie tapi sejujurnya maisara suka sangat nombor 14. Hee.. InsyaaAllah tahun nie akan menjadi tahun yang lebih baik daripada tahun sebelum2nya.. Doakan saya.

Bye.

thanks for reading

6 comments:

Aisyah Ambris said...

comelnya entry ni.. haha.. ntah2 esok lusa.. kak syah pun macam maisara jugak..

Fhatin Amelia said...

hehe betul la. Mellya pun rasa nak gelak tengok post dulu-dulu. Ish3

Cik Yaya said...

salam..
wah lme jgk strt wat blog ye..2010? yaya pon bru je 2011..heeee

anyway..yaya done folw..slmt bkenalan ye cik maisara ^_^

Izzati Amira said...

sama lahh. haritu pun ade buat entry pasai ni.. hakhak

Cik Yaya said...

samela ngn yaya pon lebh kurng je...hehe..biasela kan..mase memula mjinakkan diri dgn blog..hbis semua keluar.. ^o^

Cik Yaya said...

samela ngn yaya pon lebh kurng je...hehe..biasela kan..mase memula mjinakkan diri dgn blog..hbis semua keluar.. ^o^

 
hak milik maisaramajid | blogspot