Wednesday, June 22, 2011

harap mereka ok..dan SAYA juga

assalamualaikum..hai koranggg..
semenjak duamenjak tigamenjak nie..sara rajin plak update blog
walaupun takde orang nak baca..tapi nak update jugak..

korang....koranggg..korangg..
hari nie kan macam2 sara nampak..
tapi ada dua peristiwa nie sara rasa sara boleh ingat smpai bila2..


1st : tadi ade orang nak bunuh diri..
perempuan..tiba2 nmpak dye tengah terkapai2 dlm air uwh
ada laa dua orang mamat yang tolong dye..pastu bwk masuk kereta
taktaulaa abang gurlz tu ke atau BF dye..gurlz tu menangis2 tadi


2nd : teeeeeeettttt....takleh cite laa..
heee :) tapi apepon benda nie wat sara takut..
kesian ada budak kecik tuwh..smpai menangis plus meraung dye takut


sara tak tau ape masalah dorang kan..
yelaa, semua orang ada masalah
hurm cakap pasal masalah..sara rindu sgt kat sorang nie..
we used to be best friends..she called me "her biggest sunshine"
heee..tadi time kat satu kedai nie sara ternampak seseorang yang serupa mcm dye
rindunyaa..tp rasa dye dah tak ingat sara dah..

dulu kalau sara ada probs..dye laa tempat sara tumpahkan air mata..
sekarang orang tu dah takde :(

k laa..bye

thanks for reading

6 comments:

NynaMysarah said...

Hyepp kembar yang tak seiras ! be chill la, kita doakan saje tok dorg happy kay? SMILEEE ;D

maisara majid said...

@NynaMysarah thanks nyna :) <--- tengok sara smile :DD

tiefazatie said...

dear..sbr ek..alo..kan ada 7 org muka sama..so chill ok!hee

btw..kalu rajin tlg komen n3 ifa ek

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq dear!

Cho Nad said...

woo bunuh diri ? takutnyaaa .. heee

alif haris said...

hope sara sabar ea .. yg lalu biarkan berlalu ..

Anonymous said...

Many thanks.

 
hak milik maisaramajid | blogspot