Wednesday, December 1, 2010

saya jatuh cinta dgn photoshop :)

hee..tajuk angau...lalalala
ape laa..orang lain dah jauh n dah tau banyak pasal photoshop nie
sara baru nak guna..haha
( entry kali nie nak masukkan pic yg sara dh edit / burukkan je )

( favourite : psd 1 )

selama nie cube laa selongkar2..godek2 isi perut photoshop..
pening..haha..
tapi time cuti sekolah nie..byk masa..
bolehlaa sara meringankan mulut n jari menaip soalan..
kat forum..tumblr..twitter..huhu
at last dapat gak..
atas bantuan orang2 yg sudi mengajar..chewahh !

( favourite : psd 3 )

usaha tangga kejayaan ye adik2 comel :)

bayangkan..sara dh ade photoshop berbulan2 tapi baru sekarang nak guna betul2
kalau dulu guna pon sikit..haha
klu nak edit gune picnik je banyak..huhu

baru laa tau yg byk action..textures yg kite boleh wat
dengan contoh2 psd skali dorg kasi download so klu kite nk tiru efek/layer dorang senang
colouring pon lawa..yeahh..
terbaik dari ladang !!
sara baru pandai wat sikit2..yg melebih2 tahap superb/expert xleh lagi :p


sara plak suka skodeng2 tutorial kat forum n tumblr..
senang klu xphm boleh tanya terus..
klu tanya cik google mcm2 result..
xtaw nk pilih mana..

hee..skrg cuti sklh rajen update blog ye..
lpas nie dh tak nak wat tag..tolonglaa..
bukan sombong..cuma penat n xde mood dah nak wat
tak nak penuhkan blog dengan tag/award aje :)


k laa..bye :)


thanks for reading

8 comments:

NynaMysarah said...

usha tngga lif ye adik2! HAHAH

twinkle twinkle said...

ahha kalau power phtshop mmg rase best sgt ;D

alfi said...

aha..alfi adalah org yg paling tak pakar dengan photoshop :)..lepas ni bole la blaja dengan kak sara ni :D

masnurain said...

wahh... panadai ye guna adobe..
haa..
kita taw skit2 je..
^_^

Sca Ndx said...

lame2 terel lah. silap2 blog ni pun bertukar layout gmpak2.hehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

cool.. i love editting too! but i'm not too creative laah. haha

ati @ fatholl said...

goood try

☆aDihAys☆ said...

time holiday mmg elok wat2 bende tu..
dpt la something bergune mase cuti kn..
tp sye mmg xreti sbnrnyer..

 
hak milik maisaramajid | blogspot